pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
10.04.2017.

NIKE AIR JORDAN IV RETRO

Nike Air Jordan IV Retro „Motorsport“ je dugo iščekivano reizdanje jednog od najrjeđih izdanja AJ IV modela iz 2006. godine posvećenom Jordan Motorsport timu za njihovu četvrtu godišnjicu.

Nike Air Jordan IV, još jedan dizajn Tinker Hatfield-a iz 1989. godine, prva je Jordan tenisica koja je plasirana na svjetsko tržište. Prvo izdanje je urađeno u 4 različite kombinacije boja, kao i svako prethodno ponovo s novitetima inspiriranima košarkom.

Sa strane gornjišta postavljeni su ventilacijski otvori u vidu mrežice kao i ojačanje koje od pete ide prema vezicama i služi da zatezanjem vezica stopalo čvrsto drži uz petu tenisice i pruži maksimalnu sigurnost. Na prvim i posljednjim rupama vezica su gumeni estetski detalji u vidu oblika mrežice koša koji daju dodatni efekt stila ovom namjenskom modelu izuzetno atraktivnom kako na terenu tako i van njega.

Na ovom Motorsport izdanju izostavljen je lik Mars Blackmon-a na peti, dok su ostali elementi indentični prvom izdanju. Gornjište je izrađeno od kože u bijeloj boji s crnim i Royal Blue detaljima.

Ove godine bez mnogo oklijevanja - „Do the right thing“.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!