pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
14.11.2022.

POČINJE MID SEASON SALE U BUZZu!

Ljubitelj si uličnih modnih trendova i poznatih lifestyle brandova? Onda će te zasigurno razveseliti informacija da su u BUZZ trgovinama i na web shopu počeli ludi MID SEASON SALE popusti! Na jednom mjestu možeš pronaći sve od trendi odjeće i jedinstvenih tenisica uz koje možeš iskombinirati odlične modne outfite. Iskoristi priliku za dobar shopping i ugrabi neke od svojih omiljenih brandova.

Neka BUZZ obavezno bude jedna od tvojih shopping destinacija jer smo ti povodom MID SEASON SALE-a pripremili fantastične popuste u svim BUZZ trgovinama i online do 30% popusta na odabrane artikle!

Ako duže vrijeme čekaš onaj pravi trenutak za obaviti shopping, onda je sada definitivno prava prilika za to. Istakni svoj urbani, jedinstveni stil nekim od najnovijih modela poznatih svjetskih brandova Nike, adidas, Reebok, New Balance i mnogih drugih te kreiraj svoja pravila po kojima će te drugi pratiti.

Akcija vrijedi u BUZZ trgovinama i na web shopu, tako da odmah sad pogledaj cijelu ponudu i ulovi najbolje komade jer zalihe se prazne jako brzo.

Slični članci

22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta