pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Arrivals
09.09.2017.

Machine Gun Kelly x Club C

Inspirirana smjelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržište je stigla nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentirani američki umjetnik, glazbenik, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.

Devedesete godine prošlog stoljeća bile su u znaku smjelijih odjevnih kombinacija i isticanja osobnog stila. Nova kolekcija upravo odiše istim stavom tog doba, ali na moderan način. Club C model „vladao“ je teniskim terenima još od 1985., a nakon toga postao je neizostavan dio street style kulture. Sličnim koracima je i MGK prelazio put od glazbe, mode do filma.

„Club C je jedan od onih modela koji zauvijek vladaju uličnom scenom. U ovom slučaju čak više od 30 godina. Činjenica da je Club C i danas vrlo važan novim generacijama dosta govori o Reebok brandu. Oduvijek sam bio veliki fan ovog modela, jer je u isto vrijeme jednostavan i bezvremenski“ – izjavio je Machine Gun Kelly.

„Smatrali smo da je pravo vrijeme da se vratimo stilu 90-ih i koristimo ga kao kreativnu osnovu, ističući Machine Gun Kelly-ja i njegov jedinstveni stil.“ dodaje Todd Krinsky, globalni potpredsjednik Reebok Classic and Entertainment.

Reebok je želio autentično prikazati doba kada se branding isticao u mnogo većoj mjeri nego danas, tako da model „Club C Overbranded“ ima elemente koji se ponavljaju. Vidljiv je retro Reebok logo, kao i branding u istim tonovima na obrubu tenisica i središnjem dijelu đona.  Model je izrađen od kože, s EVA središnjim dijelom đona koji doprinosi preko potrebnoj udobnosti za čitav dan.

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!