pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
09.09.2017.

Machine Gun Kelly x Club C

Inspirirana smjelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržište je stigla nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentirani američki umjetnik, glazbenik, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.

Devedesete godine prošlog stoljeća bile su u znaku smjelijih odjevnih kombinacija i isticanja osobnog stila. Nova kolekcija upravo odiše istim stavom tog doba, ali na moderan način. Club C model „vladao“ je teniskim terenima još od 1985., a nakon toga postao je neizostavan dio street style kulture. Sličnim koracima je i MGK prelazio put od glazbe, mode do filma.

„Club C je jedan od onih modela koji zauvijek vladaju uličnom scenom. U ovom slučaju čak više od 30 godina. Činjenica da je Club C i danas vrlo važan novim generacijama dosta govori o Reebok brandu. Oduvijek sam bio veliki fan ovog modela, jer je u isto vrijeme jednostavan i bezvremenski“ – izjavio je Machine Gun Kelly.

„Smatrali smo da je pravo vrijeme da se vratimo stilu 90-ih i koristimo ga kao kreativnu osnovu, ističući Machine Gun Kelly-ja i njegov jedinstveni stil.“ dodaje Todd Krinsky, globalni potpredsjednik Reebok Classic and Entertainment.

Reebok je želio autentično prikazati doba kada se branding isticao u mnogo većoj mjeri nego danas, tako da model „Club C Overbranded“ ima elemente koji se ponavljaju. Vidljiv je retro Reebok logo, kao i branding u istim tonovima na obrubu tenisica i središnjem dijelu đona.  Model je izrađen od kože, s EVA središnjim dijelom đona koji doprinosi preko potrebnoj udobnosti za čitav dan.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!